Mijović objavio spisak kadetkinja

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 756 pregleda Dodaj komentar

fudbal-zenska-reprezentacija-2012Selektor ženske kadetske reprezentacije Zoran Mijović odredio je spisak igračica koje će predstavljati Crnu Goru na razvojnom turniru Uefe za kadetkinje koji organizuju Fudbalski savez Makedonije i UEFA.

 

Pored domaćina Makedonije i naše selekcije na turniru će učestvovati ženske kadetske reprezentacije Bugarske i Bosne i Hercegovine. Crnogorke će turnir otvoriti 14. maja protiv Makedonije u Strumici, dok će ostale dvije utakmice odigrati u Turnovu.

Selektor Mijović je za ovu akciju pozvao sljedeće igračice – golmani: Krkić Zorana (Ekonomist), Simčević Nikoleta (Brskovo), Mićunović Maja, Miljanić Dijana, Žižić Sandra, Begović Tina (Ekonomist), Trutić Ana (Sport uno), Lopičić Milena (Lovćen), Vujičić Nina, Mićunović Nikolina, Knežević Marija (Ekonomist), Filipović Stojana (Brskovo), Pavićević Milica (Lovćen), Goločavac Anđela (Breznica), Bojat Tamara, Božić Helena (Ekonomist), Lazari Antoaneta (Lovćen), Drljević Milica, Pavićević Martina (Cveteks).

 

Naša WU-17 selekcija će se okupiti u nedjelju, 12. maja u 17 časova u Trening kampu FSCG u Podgorici odakle će krenuti na put za Makedoniju.

 

Izvor: Vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar