Meridianbet kvote: Crna Gora – Bjelorusija!

Vladan
Piše: Vladan 986 pregleda Dodaj komentar
Foto: Uros Hocevar / kolektiff

Crna Gora protiv Bjelorusije od 18:15h u Gracu igra svoj treći meč na 14. Evropskom prvenstvu u rukometu.

Pobjeda nad Srbijom, inače prva pobjeda na Evropskim prvenstvima, omogućila im je nadu da mogu u dalji dio takmičenja. Danas je taj dan odluke i došao. Trijumfom rešavaju svako pitanje. Mogu li Lavovi do najvećeg podviga do sada? Meridianbet daje kvotu 3.80 na ovaj istorisjki trijumf.

Zbog prethodnih poraza vladao je pritisak u ekipi Zorana Roganovića koji je skinut ovom važnom pobjedom. Sada ulaze u meč rasterećeni tog tereta pa očekujemo raspucanu utakmicu sa njihove strane. U prilog im ide i to što je Bjelorusija primila u oba meča po 30 golova. Meridianbet daje kvotu 1.82 da Crna Gora pređe granicu od 25.5 golova i kvotu 2.21 da ukupan broj golova bude veći od 55.5.

Uz veliki istorijski trijumf ide i velika kvota. Meridianbet je spremio baš takvu kombinaciju za svoje igrače. Pobjeda “lavova” i više od 53.5 poena po sjajnoj kvoti 7.60! U meču sa Srbijom broj poena u oba poluvremena gotovo je bio identičan. U prvom poluvremenu 21, a u drugom 22. Meridianbet sada nudi kvotu 12 da u oba poluvremena bude jednak broj poena za ovaj meč.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar