Meridianbet i Danijel Alibabić: Važna donacija za dom zdravlja u Baru

Imajući u vidu kriznu situaciju, najveći domaći humanitarac, kompanija Meridianbet zajedno sa poznatim pjevačem Danijelom Alibabićem pritekla je u pomoć medicinarima koji se već godinu dana bore za živote, kako u domu zdravlja Bar tako i širom Crne Gore.

Tako je ovom prilikom domu zdravlja u Baru uručena vrijedna donacija u vidu prenosivih EKG aparata i aparata za mjerenje krvnog pritiska.

Donaciju je primila direktorica doma zdravlja Branka Purlija i glavna sestra Burić Dušica.

Zadnjih desetak dana situacija u Baru se stabilizovala i ide ka boljem. Od srca hvala Meridianu na ovoj donaciji, u ime naših zaposlenih, ali i ostalih ustanova koje već mjesecima pomažete – riječi su direktorke Branke Purlije.

Velika kampanja humanosti kompanije Meridianbet traje više od godinu dana, i do sada su njeni zaposleni, kao humanitarci bez premca, obišli više od 15 gradova i opština Crne Gore uputivši pakete donacija u novcu, medicinskoj opremi i drugim potrepštinama.

Kako saznajemo od predstavnika kompanije Meridianbet, ovo je samo još jedna od donacija koju su imali u planu, i u narednom periodu nemaju namjeru da prestanu sa pružanjem pomoći onima kojima je najpotrebnija, kao i da je u ovim trenucima najbitnije pokazati volju za brži izlaz iz cjelokupne situacije.

Jedan komentar

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button