Mehmedović: Ovo je naša realna slika; Rajčić: Možda bi nas sreća pratila da smo je zaslužile

Filip
Piše: Filip 237 pregleda Dodaj komentar
Foto: Reuters

Osim Jovanke Radičević, treći put su na olimpijskim igrama nastupile i Majda Mehmedović i Marina Rajčić.

Nakon poraza od Rusije su obje stale pred malobrojnu novinarsku ekipu i prokomentarisale eliminaciju u četvrtfinalu.

„Hvala Bojani, Maji i saigračicama na predivnom turniru, čast mi je što sam još jednom imala priliku da budem na Olimpijskim igrama sa svojim „lavicama”. Imale smo problema i u odbrani i u napadu, ali smo se uvijek držale zajedno i pokušavale da sve prođemo na najbolji način. Mislim da je ovo, nažalost, naša realna slika, ali znam da je svaka dala sve od sebe i ‘izginula’ na terenu”, rekla je Mehmedovićeva.

Potajci san je bila medalja, ali igra nije bila dovoljno dobra ni u grupi, ni u četvrtfinalu.

„Žao mi je što nismo imale više snage i sreće. Iako sam tužna, srce mi je puno što sam jedna od lavica”, naglasilo je 31-godišnje krilo.

Rajčićevoj je žao što je Rusija lako povela na startu i već u 7. minutu imala plus šest (7:1).

„One su bolje otvorile utakmicu od nas i ništa drugo. Nisu igrale bolje od nas, od 17. minuta smo bile ‘pata-pata’. Davale su golove, mi smo se vraćale i dokazale da smo prave lavice. Žao mi je što nismo prošle, ali ovo je možda realna slika naše igre”.

I ona je priznala da je Crna Gora mogla da odigra bolje u Tokiju.

„Sreća prati hrabre, možda bi i nas da smo je više zaslužile na prethodnim mečevima. Možda bih i ja odbranila neke šuteve da sam protiv Japana krenula kako bi trebalo, Mi golmanke nismo počele utakmicu kako bi trebalo, ali djevojke su nas bodrile i na kraju su došle naše odbrane. To je pozitivna strana svega ovog. Čast je učestvovati na Olimpijskim igrama treći put. Jedva čekam sljedeće utakmice, sigurno ćemo igrati sve bolje i bolje”, naglasila je 27-godišnja Podgoričanka.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar