Međunarodna naučna konferencija o sportu dogodine u Dubrovniku

Ognjen
Piše: Ognjen 2.3k pregleda Dodaj komentar

Poziv za prijave na Međunarodanu naučna konferenciju „Transformacioni procesi u sportu – sportska dostignuća“, koja će se održavati u Dubrovniku od 4. do 7. aprila 2019. godine, otvoren je od 1. avgusta ove godine. Konferenciju koja već 15 godina okuplja brojna renomirana imena nauke iz svih krajeva svijeta, organizuje Crnogorska sportska akademija u saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore.

Autori mogu podnijeti abstrakte radova, već od 1. avgusta sve do 1. decembra. O prihvatljivosti radova biće obaviješteni 15. januara 2019. Rok za ranu prijavu za predstavljanje autora je 1. februar 2019, dok je krajnji rok 15. februar. 2019.

Konferencija će, kao i prethodnu deceniju i po, biti fokusirana na aktuelne teme iz svih oblasti sporta i sportske medicine – uključujući psihologiju i sportsku medicinu, društvene i humanističke nauke, biomehaniku i neuromuskularnu medicinu. Učesnici će prijavljivati i sve moguće teme iz oblasti sportske nauke.

Najbolji radovi s Konferencije biće objavljeni u naučnim časopisima „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine (MJSSM)“ i „Sport Mont“, a kao poseban kvalitet Konferencije očekuje se učešće velikog broja master i studenata doktorskih studija, koji će biti u mogućnosti da preko raznih projekata iskoriste priliku da budu na CSA konferenciji.

Partnerski fakulteti iz Hrvatske i Slovenije pružiće značajan doprinos u organizaciji ovog tradicionalno najprestižnijeg regionalnog skupa iz ove oblasti.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar