Marina Vučetić: Budućnost je najbolji klub u regionu, imam sjajne uslove za napredovanje

Vladan
Piše: Vladan 503 pregleda Dodaj komentar

Marina Vučetić i naredne sezone nosiće dres Budućnost Bemaksa.

Prošlogodišnja najbolja crnogorska košarkašica dogovorila je juče produžetak saradnje sa regionalnim šampionom, tako da će i u sezoni koja slijedi imati priliku da sa ,,plavima“ juriša na nove trofeje.

Budućnost je najbolji klub u regionu, ovdje imam zaista sjajne uslove za rad, za napredovanje. Osjećam se odlično, ljudi iz kluba su više nego korektni, ne samo da ispoštuju dogovor već i više od toga, tako da sam bila zadovoljna kada mi je ponuđen novi ugovor, jer je čast biti dio tima koji je najbolji u regionu – kazala je za Arenu Marina Vučetić, nakon potpisivanja ugovora.

Prvi čovjek kluba Zoran Vujičić, objasnio je da je centar ,,plavih“ i naše reprezentacije zaslužila novo povjerenje i da na taj način Budućnost Bemaks pokazuje da brine o domaćim igračicama.

Marina je igrač na kojeg računamo. Nadamo se da će u narednoj sezoni pokazati još više, da će nastaviti da napreduje kako bi u reprezentaciji izgradila sebi što veći prostor. Od dana kada je došla kod nas mnogo je napredovala i vjerujem da će opravdati naša očekivanja – objasnio je Vujičić.

Zbog bolesti 22-godišnja košarkašica koja igra na poziciji centra, nije bila u mogućnosti da zaigra na fajnal foru Regionalne lige i završnom turniru Kupa Crne Gore.

– Bilo mi je jako teško gledati na televiziji iz bolnice utakmice, ali sam navijala svim srcem za moje saigračice. Bila sam ponosna na njih, jer znam koliko je truda uloženo od početka godina. Obradovale su me kada su mi u bolnici donijele medalju i to je za mene nešto posebno – naglasila je Vučetić, koja je u ovom kvalifikacionom ciklusu nastupila za Crnu Goru na meču protiv Albanije, kada je uz osam poena, imala i sedam skokova.

 

Pobjeda/Arena

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar