Lovćen protiv Kadetena: Da iskoristimo šansu ukoliko nam se ukaže

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 241 pregleda Dodaj komentar

Rukometaši Lovćena sjutra (20.45) u “Bemax areni” dočekuju švajcarski Kadeten u trećem kolu EHF Evropske lige.

Cetinjani su u prva dva kola izgubili od Elveruma i Flenzburga, a karaktersitično za te utakmice je da je Lovćen dobro igrao u prvom poluvremenu, a da je u nastavku dolazilo do pada.

“Znamo da je naša grupa teška. Dolazi nam prvak Švajcarske, još nije izgubio utakmicu. Kvalitetna su ekipa na svim pozicijama, dobro pokriveni. Izuzetno jak protivnik, ali to ne mora da znači da mi nećemo dati sve od sebe – i u odbrani i u napadu. Iako smo imali personalnih problema, ne znamo u kojoj mjeri će nam pomoći Bojan Madžovski, naše prvo lijevo krilo. Doživio je lom prsta protiv Flenzburga. Luka Vujović je bio povrijeđen, Lekić i Lakićević su duže odsutni. Svi koji izađu na teren daće sve od sebe”, rekao je trener Cetinjana Pero Milošević.

Pero Milošević
Pero Miloševićfoto: RK Lovćen

Milošević je upravo komentarisao igru svoje ekipe u 2. poluvremenu.

“Ja sam rekao poslije Flenzburga – da bi drugo poluvrijeme odigrali dobro kao prvo, to znači da igramo jaku ligu kao Njemci što igraju, Švajcarci… Idemo korak po korak – na nama je da se borimo. Čini mi se da smo prvo poluvrijeme u Norveškoj i protiv Flenzburga odigrali iznad naših očekivanja, veoma dobro”, kazao je Milošević.

Rukometaš Lovćena Luka Vujović rekao je da ekipa imati šta da pokaže.-

“Radi se o ozbiljnoj ekipi, koja 20 godina igra na vrhunskom nnivou. Oni su favoriti, ali ako nam se ukaže šansa da dođemo do iznenađenja, onda ćemo je iskoristiti. Potrebno je svih 60 minuta do budemo pravo. Siguran sam da imamo šta da pokažemo. Mi u crnogorskoj ligi nemamo ovakvih utakmica, tako da jedva čekamo ovakve mečeve, voljeli bismo da ih je mnogo više.

Luka Vujović
Luka Vujovićfoto: RK Lovćen

Lovćen je protiv Flenzburga imao veliku podršku sa tribina, tako će biti i sjutra.

“Ambijent je bio fenomenalan, došli su u velikom borju na prošlu utkamicu i na tome bih im se zahvalio”, rekao je Vujović.

KLJUČNE RIJEČI: ,
IZVOR: Vijesti
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar