Ljubo Obradović poziva nove igrače

Vladan
Piše: Vladan 837 pregleda 3 komentara

Naši najbolji rukometaši još uvijek nemaju direktora reprezentacije, a to je veliki problem i za novog selektora Ljuba Obradovića koji nema kome predati spisak igrača na koje računa na predstojećim pripremama u Bijelom Polju u sklopu EHF nedjelje.

Do okupljanja je ostalo još devet dana, a igrači nijesu dobili pozive u klubovima, međutim Obradović je izrazio želju da okupi dva tima ili bolje rečeno 25 igrača, kako bi se uvjerio u njihove kvalitete u dvomeču sa jakim Tunisom, ali i sa njima radio dva puta dnevno.

Na spisku će se vrlo vjerovatno naći nova imena, obavljen je razgovor i sa starijim igračima, koji nijesu bili na raspolaganju bivšem selektoru Zoranu Kastratoviću za EP u Danskoj, a prema informacijama na istom će se naći lijevi bek Metaloplastike Božidar Leković, dok postoji mogućnost i da njegov saigrač Nemanja Grujičić 31.marta zaduži crvenu opremu.

Leković je prije pola godine stigao u Šabac iz barskog Mornara, dok je dvadeset petogodišnji desni bek iz Pljevalja jedan od boljih igrača u taboru nekadašnjeg šampiona Evrope.

Zbog obaveza juniora u kvalifikacijama za EP u Španiji Obradović neće moći da računa na Borozana, Čavora, Božovića i Borilovića koji su bili u planu za pripreme u Bijelom Polju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handballme.me

Podijeli ovaj članak
3 komentara