“Lavice” odradile prvi trening pred utakmice sa Slovenijom

Vladan
Piše: Vladan 163 pregleda Dodaj komentar
Foto: RSCG
„Lavice“ su na okupu uoči mečeva protiv Slovenije koje će u četvrtak i nedjelju odigrati u okviru EHF Euro kupa.
U Sportskom centru „Morača“ odradile su i prvi trening i počele uigravanje za okršaje protiv tima od koga su poražene na Svjetskom prvenstvu u Španiji u decembru prošle godine.

Nakon što su prošlog mjeseca igrale protiv šampiona Evrope i svijeta – Norveške u okviru istog takmičenja, izabranice selektorke Bojane Popović će predstojeće sedmice imati nove provjere koje su značajne na planu uigravanja za Evropsko prvenstvo koje se održava u novembru.
Na spisku selektorke Popović za predstojeće mečeve protiv Slovenije su golmanke Marina Rajčić, Marta Batinović i Anastasija Babović, krila Jovanka Radičević, Dijana Ujkić, Ivona Pavićević i Dijana Mugoša, bekovi Matea Pletikosić, Itana Grbić, Milena Raičević, Đurđina Malović, Nataša Ćorović, Tanja Ašanin, Sanja Premović i Ilda Kepić, te pivoti Tatjana Brnović, Ema Ramusović i Nikolina Vukčević.
U EHF Euro kupu nastupaju tri domaćina Evropskog prvenstva koje se igra u novembru – pored Crne Gore, to su Slovenija i Sjeverna Makedonija, te Norveška kao aktuelni šampion Evrope.
Norveška ima maksimalan učinak i osam bodova nakon četiri kola, Slovenija i Crna Gora osvojile su po četiri, dok je Sjeverna Makedonija na posljednjem mjestu bez bodova.
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar