Lalošević primio Brguljana: Vrednovanje sportskih velikana je podstrek mladim sportistima

Prepoznavanje i adekvatno vrednovanje izvanrednih rezultata crnogorskih sportista, šalje afirmativnu poruku svim mladima nadama da istraju na svom putu ka uspjehu, kazao je direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević.

On je danas ugostio najboljeg crnogorskog sportistu za prošlu godinu, u izboru Crnogorskog olimpijskog komiteta, Draška Brguljana.

“Kontinuirani rad, trud i posvećenost su ključne odlike sportskih velikana, a ono što je naš zadatak jeste da im u tome budemo bezrezervna podrška”, rekao je Lalošević.

On je upoznao Brguljana da je upravo nekadašnje Ministarstvo sporta i mladih, a sada Uprava za sport i mlade, kroz novi Zakon o sportu omogućilo da najbolji sportista godine bude i finansijski nagrađen.

Brguljan je prošle godine sa crnogorskom vaterpolo reprezentacijom osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Kapiten crnogorske reprezentacije bio je dio šampionske ekipe iz Malage, srebrnih timova sa kontinentalnih šampionata iz Ajndhovena i Beograda i Svjetskog prvenstva u Barseloni

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button