Lakićević u Crvenoj Zvezdi?

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 814 pregleda Dodaj komentar

lakicevic_mozemo_iznenaditi_engleze_202154_101238_bigSlobodan Lakićević predmet je interesovanja uprave Crvene zvezde, prenose srpski mediji. Bivši član Budućnosti i nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore, koji je fudbal naučio u mlađim kategorijama Bajera iz Leverkuzena, trenutno je igrač Čelika iz Zenice.

“Lakićević ima dogovor da mu Zeničani neće praviti problem u slučaju da Zvezda bude željela da ga angažuje. Slobodanu je motiv veliki da dođe u Zvezdu, jer i dalje želi da dođe do reprezentacije Crne Gore, a sigurno je da bi ovde bio bliži ljudima iz crnogorskog Saveza. Lakićević je đak Bajera i postoji interesovanje i iz Cvajte, Ukrajine i još nekih zemalja, ali zna se da ko je i šta srpski viceprvak. Kod crveno-bijelih postoji komisija koja ukoliko procijeni da je dovoljno dobar da će predlog Zoranu Stojadinoviću i Rikardu Sa Pintu”, rekao je njegov menadžer Edo Kurtagić.

 

Lakićević je u dresu Budućnosti igrao u sezoni 2009/2010., a potom je nastupao za Velež iz Mostara, mađarski Pečuj i sada Čelik iz Zenice. Odigrao je 12 mečeva u našoj mladoj reprezentaciji, uz jedan susret u seniorskom dresu “hrabrih sokolova”.

 

 

Cdm

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar