Lоvćen osvojio prvi set, Galeb uzeo bodove

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 242 pregleda Dodaj komentar

Galeb Liko Soho Group opravdao je ulogu favorita protiv Lovćena, koji je odigrao najbolji meč ove sezone. Bilo je 3:1 (26:24, 21:25, 25:18, 25:10) na Cetinju, na kom je domaćin osvojio prvi set ove sezone. Vrlo zanimljivih 40 minuta u SC “Cetinje”, tokom kojih je Lovćen pružio odličan otpor Galebu. Ekpa Vladana Jovanovića osvojila je prvi set na razliku, drugi je pripao domaćinu, koji ipak nije imao snage za završnicu. Lovćen je osvojio 18, pa svega 10 poena na kraju, i uz previše grešaka, čak 33, pretrpio deveti poraz. Jovan Drešić bio je nezadrživ, osvojio je 23 poena, a dvocifreni u ekipi iz Bara bili su Filip Milić sa 13 i Damir Ramović sa 10 poena. Kod Lovćena Rus Konstantin Todoraško 19 poena, Petar Vukčević 11, Strahinja Martinović 10 poena.

Nakon devet kola Budva i Budućnost ujednačeni na vrhu, sa po osam pobjeda i po porazom, Jedinstvo je na trećem mjestu na skoru 5-4, pobjedom više od Mornara. Galeb je oba trijumfa u sezoni ostvario protiv Lovćena, koji je na dnu tabele sa svih devet poraza.

U narednom kolu, uz derbi Budva – Budućnost Volley, dva meča u Baru: Jedinstvo će gostovati Galebu, dok će Mornar igrati sa Lovćenom.

Jedinstvo nanijelo prvi poraz šampionu, Budućnost sigurna protiv Mornara

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar