Krkotić: Moramo da slavimo!

krkotic crna goraCrnogorski fudbaleri odradili su posljednji trening pred put za Luksemburg, đe ih u neđelju očekuje meč sa najmanjom zemljom Beneluksa. Dobra prilika da se godina završi pobjedom i da se koliko toliko popravi utisak iz meča sa Moldavijom i teškog poraza, poručili Miloš Krkotić i povratnik Marko Ćetković.

 

”Nema lakih utakmica, danas svi igraju fudbal, i sigurno da moramo da slavimo u posljednjem meču u ovoj godini. Moramo popraviti utisak iz utakmice sa Moldavijom, kada smo pred našim navijačima primili pet golova. Nema pritiska, iako nam fali nekoliko igrača. Lijepo bi bilo da pobijedimo da zaključimo godinu sa tri boda, da vratimo samopouzdanje. Vjerujem da će priliku dobiti igrači koji su manje igrali u ovim kvalifikacijama, da pokažu koliko se na njih može računati”, poručio je Krkotić.

 

Istog mišljenja je i povratnik u crveni dres, fudbaler Budućnosti Marko Ćetković.

 

”Ne znamo puno o Luksemburgu. Poslije serije loših rezultata dobro bi bilo da pobijedimo, da godinu završimo na pravi način. Ja već godinu ipo dana nijesam bio u ”A” timu. Međutim, odigrao sam dobro posljednjih 12 utakmica, skrenuo sam pažnju selektoru, i dobio sam poziv, i nadam se da ću ga opravdati. Ako dobijem šansu, iskoristiću je na pravi način. Tu sam da pomognem selekciji, i da dokažem selektoru da mi je mmjesto u reprezentaciji.”

 

Reprezentacija u subotu ujutro putuju za Luksemburg, a meč je u neđelju od 19 sati.(cg-fudbal.com)

Leave a Reply

Back to top button