Košarkašica Milena Bajić pozvana u „A“ reprezentaciju

sport
Piše: sport 913 pregleda Dodaj komentar

buducnost-podgoricaTačno nedjelju dana pred okupljanje ženske košarkaške reprezentacije Crne Gore, selektor Miodrag Baletić na širem spisku igračica uvrstio je još jedno ime – među ,,crvenima“ naćiće se i Milena Bajić, članica Budućnost-Podgorice.

 

Sedamnaestogodišnja Podgoričanka, prošle godine nastupala je za juniorsku reprezentaciju, a zapaženim partijama u dresu Budućnosti skrenula je pažnju na sebe i zaslužila poziv u seniorsku selekciju.

 

– Presrećna sam. Biti u reprezentaciji je najveća čast za jednog igrača. To je san o kojem maštaš od početka karijere, a s obzirom da sam iako mlada već dobila poziv da budem među odabranima, onda je to zaista velika stvar. Imali smo dobru sezonu, a sigurno da sam uz pomoć saigračica uspjela na neki način i ja da se afirmišem. Svjesna sam da me čeka još mnogo rada, ali zaista sam ponosna, jer ću imati priliku da učim od naših reprezentativki, tako da će svaki dan za mene biti velika škola – istakla je Milena Bajić, koja će uz Kristinu Raković iz Mladog Krajišnika, biti debitantkinja u crnogorskoj reprezentaciji.

 

pobjeda.me

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar