Košarkaši na prijemu kod premijera – Vučević: Hvala svim igračima koji su ljeto proveli u reprezentaciji

Vladan
Piše: Vladan 378 pregleda Dodaj komentar
Foto: gov.me

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović je danas upriličio svečani prijem za košarkašku reprezentaciju nakon učešća na Svjetskom prvenstvu na kojem je bila 11.

“Nije važno koliko ko ima novca ili resursa, najvažnije je imati veliko srce kao što je Crna Gora imala na ovom turniru. Hvala ovim momcima. Učinili su nas ponosnim”, rekao je Abazović.

NBA as Nikola Vučević je istakao poseban značaj podrške od strane navijača i zahvalio stručnom štabu, Savezu i saigračima na trudu.

“Zahvaljujem premijeru i ministru na pozivu. Posebno hvala svim momcima koji su odvojili ljeto da umjesto sa svojim porodicama budu u reprezentaciji i doprinesu ovakvom rezultatu. Ponosan sam”, istakao je Vučević.

Foto: gov.me

Obratio se i ministar sporta Vasilije Lalošević.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo da iskažem poštovanje ovim sjajnim momcima. Crna Gora je odavno na mapi sportskih velesila. Mi smo i minulih godina imali svjetska imena košarke koja igraju u najjačoj ligi na svijetu, ali od prije par dana imamo sjajno jedanaesto mjesto na svijetu”, istakao je Lalošević.

Predsjednik Saveza Nikola Peković kazao je da je ponosan na rezultat, na sve igrače i stručni štab.

“Mi smo mala zemlja sa ljudima velike hrabrosti i srca što se u ovom slučaju pokazalo kao presudno u ostvarenju ovog uspjeha. Ovo je istorijski rezultat na koji treba da budete ponosni, ja kao predsjednik Saveza to sigurno jesam”.

Selektor reprezentacije Boško Radović je zahvalio Vladi Crne Gore na podršci i kazao da je košarkaška reprezentacija sada na samom vrhu svjetske košarke.

“Nadam se da smo usrećili iskrene navijače i sve ljude u Crnoj Gori”, kazao je Radović.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
IZVOR: vijesti.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar