KK Budućnost Voli: Teška odluka, hvala Džikiću

Ognjen
Piše: Ognjen 737 pregleda Dodaj komentar
Foto: MN Press/Nebojsa Parausic

Košarkaški klub Budućnost Voli saopštenjem se obratio javnosti nakon odluke da se raskine saradnja sa Aleksandrom Džikićem.

“KK Budućnost Voli se u prethodnom periodu suočio sa svim izazovima koje sa sobom nosi zahtjevno učešće u Euroligi, kao i regionalnoj ABA ligi. Imajući u vidu da je iza nas turbulentan period koji nisu pratili očekivani rezultati, ciklus promjena koji je započet dovođenjem novih igrača i ozbiljnog pojačanja ekipe je neminovno doveo do odluke o promjeni šefa stručnog štaba.” stoji u saopštenju plavo-bijelih.

Podgoričani ističu veliki doprinos dosadašnjeg trenera.

“Za Upravni odbor kluba, ovo je bila veoma teška odluka, jer je Aleksandar Džikić trener koji je zaslužan za istorijski šampionski pehar i osvajanje ABA lige, učešće u Euroligi i brojne uspjehe kluba, sjajne rezultate i utakmice koje će će se dugo pamtiti.

Mi u Upravnom odboru, kao i kompletan tim, naši navijači i cjelokupna crnogorska sportska javnost, razvili smo posebnu emociju prema treneru Džikiću. Osvojio je ne samo šampionsku titulu, već i simpatije publike, koja mu je to uvijek nedvosmisleno pokazivala.

Budućnost Voli se, ovom prilikom, s poštovanjem zahvaljuje dosadašnjem treneru na predanom i profesionalnom radu i ostvarenim rezultatima i želi mu sreću i uspjeh u nastavku trenerske karijere.

Hvala treneru Džikiću na veoma korektnoj saradnji i iskrenom trudu i nastojanjima da sa svojim timom ostvaruje rezultate dostojne dugogodišnje tradicije našeg kluba.

Trener Aleksandar Džikić će uvijek će biti dio Budućnost Volija. Narednih dana ćemo donijeti odluku o novom treneru i o tome obavjestiti javnost.” zaključuje se u saopštenju.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar