KK Budućnost Voli: “Dok postoji naš klub, živjeće i sjećanje na Tebe”

Ognjen
Piše: Ognjen 936 pregleda Dodaj komentar
Foto: Iva Mandić; Pobjeda

Budućnost i predsjednik kluba Dragan Bokan oprostili su se od Dejana Milojevića.

– Ne postoje riječi kojima bismo dovoljno iskazali šok, nevjericu i tugu, duboko nas je pogodila vijest i teško se mirimo sa tim da nas je zauvijek napustio naš Dejan Milojević. Nevjerovatan čovjek, nevjetovatan saigrač, nevjerovatan trener, nevjerovatan drug, nevjerovatan otac i suprug… Široki osmjeh koji je odmah na startu razoružavao svakoga. Noseći naš dres ispisao je istoriju ABA lige, bio dio generacije koja je osvojila duplu krunu 2001. godine – napisali su iz Budućnosti.

– Kasnije kao trener, tako je malo falilo i u Evrokupu i u ABA ligi – dodali su.

Kako su kazali, htio je da ostane, uz jedini uslov – da ne dobije poziv iz NBA lige, ali se upravo takav scenario desio.

– I kao trener u najjačoj ligi i šampion u njoj, nije zaboravio Budućnost. Zvao je da vidi kako stojimo, kako igramo, pratio, onako istinski, prijateljski – naveli su.

– Nemoguće je riječima iskazati koliko će nam nedostajati. Zbogom, dragi moj prijatelju. S posebnim pijetetom i dubokim emocijama čuvaću uspomenu na Tebe. Dok postoji naš klub, živjeće i sjećanje na Tebe. Počivaj u miru dragi Miloje, mislima smo uz tvoju porodicu – riječi su predsjednika KK Budućnost Voli Bokana.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar