Kazne za Akademiju, Albatros i sudije

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 345 pregleda Dodaj komentar

Komesar za takmičenje Odbojkaškog saveza Crne Gore Miloš Jovanović izrekao je novčane kazne za drugu utakmicu polufinala plej-ofa Prve ženske lige između Akademije i Galeba Liko Soho Group, koja je odigrana 20. aprila u Tivtu, i koja je pripala Barankama sa 3:2 u setovima.

Ukupan iznos kazni za taj meč (430 eura) je najveći u crnogorskoj odbojci u posljednjih nekoliko godina, a na tapetu su se, prije svega, našla službena lica ovog meča, ali i stručni štab Akademije.

Jovanović je sa 130 eura kaznio Akademiju zbog dobijenog crvenog kartona pomoćnog trenera Aleksandra Marojevića i crvenog i žutog kartona (zajedno) trenera Milana Markovića.

Zbog propusta u radu, Jovanović je sa po 100 eura kaznio oboje sudija, međunarodnog arbitra Slobodana Kovačevića i Jelenu Mitrović (kandidata za međunarodnog sudiju), dok je sa po 50 eura, iz istog razloga, kaznio međunarodnog supervizora Anku Ivanović i zapisničara Nedu Knežević.

Osim meča u Tivtu, komesar za takmičenje OSCG je kaznio i Albatros sa 50 eura zbog propusta u organizaciji druge utakmice polufinala plej-ofa sa Lukom Bar.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar