Kastratović potpisao jednogodišnji ugovor sa Vardarom

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 865 pregleda Dodaj komentar

kastratovic-potpisao-jednogodisnji-ugovor-sa-vardarom-slika-205203Pregovori su trajali već neko vrijeme, usmena saglasnost je postojala, a danas je sve formalizovano – Zoran Kastratović novi je trener Vardara, na čijem će kormilu naslijediti još jednog Crnogorca, Veselina Vujovića.

 

Selektor muške reprezentacije Crne Gore u protekle dvije godine ( odveo je “crvene” na Svjetsko prvenstvo u Španiji i Evropsko prvenstvo u Danskoj), kome je 30. juna istekao ugovor, sa Vardarom je potpisao jednogodišnji ugovor.

“Zoran će ostati najmanje jednu godinu u Vardaru, a ugovor će zavisiti od uspjeha i saradnje koje budemo imali. Neće biti problema ako dobije ponudu da ostane na kormilu selekcije Crne Gore, ali za sada je samo trener Vardara”, rekao je novi sportski direktor, Rus Sergej Samsonenko, gazda ŽRK Vardar, koji je odlučio da uloži veliki novac i u muški klub.

 

Vardar će, tako, postati jedinstven klub u svjetskom rukometu, pošto je trener ženskog kluba Vardar Indira Kastratović (djevojačko Jakupović), Zoranova supruga.

 

 

Vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar