Kastratović odlazi 30. juna

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 760 pregleda Dodaj komentar

Zoran-KastratovicŽarko Marković nije igrao od januara prošle godine, Fahrudin Melić se oprostio prije nekoliko dana, Zoran Roganović neće nastupiti u posljednjim mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Danskoj, jer igra u Kataru. Zov petrodolara „opio” je i Vladimira Osmajića, koji danas putuje na Arabijsko poluostrvo da se pridruži Roganoviću u Al Kijadu.

 

Rasulo u crnogorskoj rukometnoj reprezentaciji potvrđuje i vijest da će RSCG morati da potraži šestog selektora od obnavljanja nezavisnosti. Zapravo, to čelni ljudi crnogorskog rukometa i žele – po nezvaničnim informacijama „Vijesti”, Zoranu Kastratoviću neće biti ponuđen produžetak ugovora, koji ističe 30. juna, jer “šefovi” nisu zadovoljni posljednjim rezultatima.

 

Zbog toga će bivši trener Berana i Sutjeske doživjeti sudbinu Pera Miloševića, Ranka-Bane Popovića, Kasima Kamenice i Miodraga-Miška Popovića, koji su ili odlazili sami ili su smjenjivani…

 

Kada neko vidi sve ovo što se sada dešava sa crnogorskom rukometnom reprezentacijom, pomislio bi da su „crveni” daleko od svih glavnih zbivanja. Istina je, zapravo, drugačija – prije nepunu godinu, Crna Gora je šokirala Švedsku i domogla se Svjetskog prvenstva u Španiji, a sada je samo čudo može zaustaviti na putu ka šampionatu Starog kontinenta.

 

Rezultati u 2013. i igre na Mundijalu u Barseloni i dvomeču sa Izraelom su, doduše, bili daleko od prošlogodišnjeg nivoa, ali je možda to i realno, jer ova ekipa nema kvalitet da trijumfuje u seriji.

 

Odlazak na velika takmičenja je nevjerovatan uspjeh, sve više od toga je ravno čudu. Kao što su bila ona protiv Švedske i posljednja dva rivala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Njemačke i Češke…

 

(vijesti.me)

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar