Kastratović: Čelnici RSCG će odlučiti da li sam zaslužio podršku

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 741 pregleda Dodaj komentar

Zoran_Kastratovic_3Žalosno je što problemi koji su se nagomilali u našoj muškoj seniorskoj reprezentaciji izlaze na vidjelo u trenucima kada ljubitelji rukometa u Crnoj Gori treba da uživaju u ovom sportu, jer u Podgorici u srijedu veče gostuje rukometna velesila – Njemačka.

 

Ipak, problema ima mnogo, tačnije nikad više, a atmosferu u reprezentaciji koliko-toliko pokušava da održi selektor Zoran Kastratović, kojem ugovor ističe 30. juna.

 

Upravo zbog te činjenice što ne zna da li će ostati na mjestu selektora, Kastratović za sada ne može da reaguje na pravi način i odredi dalju sudbinu Vladimira Osmajića, koji je zbog ponude iz Katara napustio pripreme, te Zorana Roganovića, koji zbog obaveza u istoj zemlji najvjerovatnije neće biti u sastavu za predstojeće kvalifikacione duele.

 
Još ni sa kim nijesam razgovarao na tu temu. Ljudi iz RSCG su na potezu i na njima je da odluče da li su zadovoljni mojim radom i rezultatima koje reprezentacija postiže. Od toga će zavisiti da li ćemo produžiti saradnju”, kazao je za Dnevne novine Kastratović, koga, kako kaže, ne opterećuje priča o ugovoru.

 

Ne brine me ugovor
U ovom trenutku imam prečih stvari od razmišlja na tu temu, jer sam koncentrisan samo na meč sa Njemačkom. Kada smo već kod toga, smatram da je reprezentacija napravila veliki pomak u odnosu na prethodni period. Treba samo uporediti klubove igrača prije godinu dana i klubove u kojima sada igraju”, poručio je Kastratović.

 

Ljubav polako prestaje
Iako će njegov status u reprezentaciji najvjerovatnije zavisiti od naredna dva duela, za koji će Kastratović na raspolaganju imati desetkovan sastav, već se polako nazire da bi moglo doći do kraja ljubavi između selektora i prvog čovjeka RSCG Predraga Boškovića.

 
Pitanje koje se samo po sebi nameće jeste – ukoliko dođe do smjene Kastratovića, ko bi mogao da ga naslijedi na toj funkciji. Ko bi mogao da trpi lošu organizaciju, kašnjenje plate (pet mjeseci), nezadovoljstvo igrača…

 

 

Podsjećanja radi, prije Kastratovića na mjestu selektora u našoj selekciji bili su Ranko Popović, Pero Milošević, Miško Popović i Kasim Kamenica.

 

(Dnevne novine)

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar