KAPITEN ODLAZI: Grbić ide iz Budućnosti, Ivanović i Adžić ostaju

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 365 pregleda Dodaj komentar

Ništa više nije isto u Budućnosti.

Nakon titule, pa duple krune u posljednje dvije sezone uz nezapamćenu dominaciju za crnogorske prilike, pod Goricom se iz dana u dan situacija drastično mijenja.

Pisalo se prethodnih dana o kaznama u podgoričkom klubu, kao i o tome da su Petar Grbić, Draško Božović, Igor Ivanović i Vladan Adžić suspendovani jer su odbili ponuđeno smanjene ugovora od čak 40 odsto.

Epilog je sljedeći:

Grbić je dogovorio sporazumni raskid ugovora, a karijeru će najvjerovatnije karijeru nastaviti u Mornaru, povratniku u Telekom Prvu fudbalsku ligu.

Za razli od njega, Ivanović i Adžić su pronašli zajednički jezik sa predsjednikom Veselinom Mijačem i ostaju u klubu, a u ovom trenutku je jedina dilema šta će biti sa Božovićem.

Nezvanično, još jedan od predvodnika šampionske generacije je bliži da ode nego da ostane…

Budućnost je prije desetak dana smijenila trenera Mladena Milinkovića – nakon eliminacije i debakla u Evropi od Torshavna sa Farskih Ostrva – i na njegovo mjesto dovela Aleksandra Nedovića.

On je na debiju poražen od Iskre u 3. kolu CFL, pa Budućnost nakon tri runde, istina uz meč manje, već ima osam bodova minusa u odnosu na lidera Sutjesku.

Dres Budućnosti će ponovo nositi Momčilo Raspopović.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar