Kapisoda: Ni Spilberg ne bi režirao ovakav oproštaj

KapisodaVelika karijera je završena na fenomenalan način – Petar Kapisoda se od rukometa oprostio nevjerovatnom pobjedom nad Njemačkom, u koju je ugradio dva veoma bitna gola. I usput je „napalio” publiku…

 

Da je Spilberg režirao oproštaj, ne bi to ovako uradio”, rekao je Cetinjanin koji za 13 dana slavi 37. rođendan.

Saigrači su mu priredili prelijepo iznenađenje, pošto su mu nekoliko sati prije meča poklonili sliku „Njegoš” poznatog crnogorskog slikara Dimitrija Popovića.

 

“Momci su skupili pare i kupili mi fenomenalnu grafiku Dimitrija Popovića. To me je baš dirnulo. Tražio sam od njih da na utakmici damo sve od sebe, da „izginemo”, da igramo duboko i probamo da izdržimo duele jedan na jedan. Njemci su teški, brzi, spremni, ima tu igrača Flensburga, Kila, Rajn-Nekar Levena, Hamburga, Flensburga… Bez trojice iz prve postave jedva smo se „skrpili” za nekoliko treninga, a poznato je u kakvim smo uslovima odradili pripreme”, kaže Petar.

 

Kapisoda ističe da bi “volio da mu neko pokaže tim koji je dobio Njemačku dva puta u šest mjeseci”.

 

“To je peta ekipa na svijetu, koja je dva puta savladala dominantnu Francusku. Ne znam šta se ovo desilo, kao da smo bili na plutonijumu, a ne da smo uzeli po bananu i kolač oko šest”, uz osmijeh je zaključio novopečeni penzioner.

 

 

Vijesti

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button