Kadetkinje na turniru u Litvaniji

Vladan
Piše: Vladan 342 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Ženska kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore naredne sedmice nastupaće na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Za turnir grupe B5 u Litvaniji selektor Mirko Marić pozvao je 20 igračica – golmani: Teodora Jovetić (Ilarion), Senita Kalač (Cveteks); odbrana: Almedina Kalač, Elda Bralić (Cveteks), Angelina Drešaj, Slavica Krstevska (Budućnost), Dunja Bojanić, Vladana Boričić (Mladost), Ena Spahić (Breznica), Sofija Beatović (Obilić); vezni red: Jelena Nikčević, Anastasija Zarubica (Ekonomist), Jana Merdović (Mladost), Andrea Bućković (Cveteks); napad: Maša Tomašević (Budućnost), Azra Duraković (Cveteks), Iva Karadzić (Durmitor), Darija Čižek (Obilić), Nađa Doknić (Ekonomist), Nada Čepić (Ilarion).

Naša selekcija će 7. novembra od 11 časova igrati sa Slovačkom, dok je tri dana kasnije na programu duel sa Litvanijom.

– Na turnir putujemo kao autsajderi, bez rezultatskog pritiska. Ipak, očekujemo da igračice u obje utakmice daju svoj maksimum, da pokažu da su napredovale u odnosu na ranije. Odigraćemo dvije jake utakmice i nadam se da će djevojkama to predstavljati dragocjeno iskustvo, kazao je selektor Marić.

Prvoplasirana ekipa iz grupe B5 izboriće plasman u Ligu A, odnosno elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

Grupa B5

4.novembar
11:00 – Litvanija – Slovačka

7.novembar
11:00 – Slovačka – Crna Gora

11.novembar
11:00 – Crna Gora – Litvanija

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar