Juventus se uključio u trku za Jovetića!

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 801 pregleda Dodaj komentar

jovetic-savicIako je prethodno najavljivano da je odlazak Stevana Jovetića u Arsenal gotova stvar, danas su sa Apenina stigle nove vijesti.

 

Izvršni direktor Juventusa Đuzepe Marota pokrenuo je pregovore o dovođenju našeg reprezentativca u redove šampiona Italije. Nakon osvojenog Skudeta svima u Italiji je postalo jasno da će Konte ostati na klupi Juventusa jedino ako čelnici kluba odluče da pojačaju svoje redove za narednu sezonu.

Marotin prvi zadatak je da razgovara sa Ernestom Bronzetijem agentom Gonzala Iguaina, koji je na izlaznim vratima u Real Madridu, a nakon toga slijedi razgovor sa Faljijem Ramadanijem koji zastupa Jovetića. Jovetić je , navodno, izrazio želju da ostane u Italiji,  a Juventus je trenutno jedina realna opcija za njega.

 

Kao potvrda toga da Arsenal neće dovesti Jovetića je i nihova ponuda od 23 miliona eura za koju u Firenci ne žele ni da čuju.

 

Juventus je spreman da Fiorentini ponudi Alesandra MatrijaLuku Maronea  kao i 15 miliona eura. To je ponuda koju će Dela Vale teško odbiti s obzirom da su Matri i Marone igrači koje bi Montela želio za narednu sezonu.

 

Izvor: cdm.me

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar