Juniori danas protiv Grčke

Redakcija
Piše: Redakcija 297 pregleda Dodaj komentar

junioriUtakmicom protiv Grčke, muška juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore danas u ruskoj Anapi (lučki gradu Krasnodarskog kraja Rusije, 160 km zapadno od Krasnodara na sjevernoj obali Crnog mora) počinje kvalifikacije za 26. Svjetsko prvenstvo, koje se od 22. avgusta do 1. septembra održava u Turskoj (Ankara i Izmir).

 

Osim Crne Gore i Grčke, na kvalifikacionom turniru do 11. maja za prvo mjesto koje vodi na SP u grupi A boriće se i Rusija, Danska i Austrija.

“Mislim da je prvo mjesto rezervisano za Ruse, Grčka je na papiru u prednosti za drugo mjesto, što ne mora ništa da znači, jer smo na Balkanijadi dosta solidno igrali sa njima, a bićemo i mi stariji za godinu dana. Nama je cilj da odigramo dobro, da to iskoristimo i kao pripremu za Balkanijadu. Nadam se da iz dobre igre može proisteći neko iznenađenje, eventualno protiv Grčke, a protiv Rusije, iskreno, teško”, rekao je selektor juniora Srđan Popović.

 

Nakon skoro tri nedjelje priprema u Podgorici, Popović je odredio 11 igrača koji će nastupati u Anapi – tehničari Miloš Tatar, Nikola Radonić, srednji blokeri Vojislav Kostić, Ognjen Betić, primači servisa Marko Vukašinović, Andrej Bojić, Nikola Kuč, Jovan Delić, korektori Bojan Strugar, Goran Bošković, te libero Dušan Medojević.

 

Današnja utakmica protiv Grčke počinje u 14 časova po našem vremenu (16 po lokalnom).

 

Izvor: Vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar