Jovetić pred Letoniju: Spreman sam, vjerujemo u sebe

Fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra u Podgorici (20:45 h) dočekuje Letoniju u šestom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

“Sokoli” će protiv Letonije biti jači za Stevana Jovetića, koji je zbog povrede propustio utakmice sa Turskom i Holandijom.

Napadač Herte potvrdio je da se oporavio i da je spreman za meč.

“Spreman sam. Dobio sam udarac, magnetna rezonanca je pokazala da nije ništa ozbiljno”, kazao je Jovetić na današnjoj konferenciji.

Utakmica protiv Letonije je veoma bitna. Eventualna pobjeda Crnu Goru bi i dalje držala u igri, a bio bi ispunjen i cilj zacrtan pred septembarske mečeve.

“Očekujemo tešku utakmicu. Jedva smo ih pobijedili tamo. Uzeli su bod Turskoj. Ako pobijedimo, ispunićemo cilj u septembru i nastavićemo da se borimo za baraž. Vjerujemo u sebe i tri boda”, poručio je Jovetić, koji je u prvom meču ovih selekcija, odigranom u martu postigao oba gola u pobjedi Crne Gore nakon preokreta. (2:1).

Crna Gora je u septembarskom ciklusu remizirala sa Turskom (2:2), a potom je ubjedljivo poražena od Holandije (4:0).

“Nije lako uzeti bod Turskoj. Što se tiče Holandije – 60 minuta je bilo perfektno. Mislim da je rezultat bio previsok”, ocijenio je Jovetić.

Izvor
vijesti.me

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button