Jovetić: Odlazak na veliko takmičenje sa Crnom Gorom bi mi bio najveći uspjeh u karijeri

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 883 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Do sada jedini meč Crne Gore i Srbije u Beogradu, odigran u novembru 2018. u Ligi nacija, Stevan Jovetić je propustio zbog povrede.

Sada je tu, spreman da kao pravi lider i kapiten vodi “hrabre sokole” u jednoj od najvažnijih utakmica nacionalnog tima ikada.

“Uvijek postoji pozitivna trema i naboj, a ja sam spreman da igram cijeli meč. Za nacionalni tim je uvijek tako”, rekao je Jovetić.

Prednost Srbije je svakako pojedinačni kvalitet, a koje su mane – Jo Jo nije želio o tome javno.

“Nećemo reći šta smo vidjeli, zadržaćemo za sebe. U Budimpešti je Mađarska bila bolja u prvom poluvremenu, Srbija u drugom. Moglo je da ode na obje strane, na kraju je slavio domaćin. Srbija ima dobar tim, igrače koji igraju u odličnim klubovima. Mi poštujemo protivnika, ali uradićemo sve da ga savladamo. U naletu smo, posljednjih nekoliko utakmica smo igrali dobro i imali dobre rezultate, to treba da iskoristimo”, jasan je napadač Olimpijakosa.

Ponovio je Jovetić ono što svi u Crnoj Gori znaju – da bi mu odlazak sa “sokolima” na veliko takmičenje bio kruna.

“Ne postoji strah. Odlazak na Euro sa Crnom Gorom bi mi bio najveći uspjeh u karijeri. Svi to čekamo od 2007. i ulažemo emocije koje uvijek postoje. Posebno je to izraženo kada su ključne utakmice. Kao što je ova”, istakao je Jovetić.

Prošao je školu Partizana, zna kako se pobjeđuje na stadionu “Rajko Mitić” i ne krije da ima motiv više.

“Proveo sam u Beogradu toliko vremena, imam prelijepe uspomene. Na ovom stadionu je bilo lijepih utakmica i pobjeda”, zaključio je Jovetić.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: ,
IZVOR: V
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar