Jovetić: Mogu da uradim mnogo dobrih stvari za klub

Vladan
Piše: Vladan 592 pregleda Dodaj komentar

stevan jovetic2Zbog problema sa povredama je dugo bio odsutan, ali sada može u potpunosti da se posveti borbi za mjesto na terenu sa Serhijom Aguerom, Alvarom Negredom i Edinom Džekom.

 

A da teški mjeseci na Ostrvu nisu ostavili traga na njemu, Stevan Jovetić je potvrdio u razgovoru sa engleskim medijima, kojima je samouvjereno poručio da će ga navijači Mančester sitija sigurno zavoljeti.

 

Napadač reprezentacije Crne Gore je došao za 26 miliona eura na „Etihad” ovog ljeta iz Fiorentine, ali je na samo tri utakmice bio starter. Ubijeđen je da će natjerati Manuela Pelegrinija i navijače da je pravi igrač.

 

Mnogo je lakše kada igrate i postižete golove, ali ovo nije bio dobar način za početak. Ipak, morate da ostanete mirni, da vjerujete u sebe, kao što sam ja vjerovao. Znam da mogu da uradim mnogo dobrih stvari za ovaj klub. Nadam se da ću to i pokazati u posljednja četiri mjeseca ove sezone“, rekao je Jovetić za britanske medije.

 

Jo-Jo smatra da će imati prilika da se dokaže.

 

Ispred nas je mnogo utakmica i nadam se da ću dobiti šansu i igrati dobro. Naravno da sam želio da dam koji gol, ali moram da se zahvalim saigračima. Igrali su veoma dobro u Premijer ligi, a sastajemo se i sa Barselonom u Ligi šampiona. Imamo mnogo utakmica i nadam se da ćemo osvojiti nekoliko trofeja“.

 

Srećan sam što ostali napadači daju golove, ali se nadam da ću sada i ja početi to da radim i da ću im se približiti“, dodao je Jovetić.

 

Bivši igrač Mladosti, Partizana i Fiorentine se dugo mučio sa povredom lista, potom se i otrovao, ali želi da sve to ostavi iza sebe.

 

Imao sam jedan problem, zatim i drugi, ali to je sada prošlost i o tome ne želim da razmišljam. Znam svoju vrijednost i znam da će me navijači zavoljeti“, samouvjeren je 24-godišnji Podgoričanin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar