Jovanović: Ne mogu da zamjerim na pristupu, ovo je naš maksimum

Vladan
Piše: Vladan 374 pregleda Dodaj komentar
Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović

Budućnost Voli je ubjedljivo izgubila u derbiju – “plavi” su večeras postigli samo 56 poena, imali loš procenat šuta iz igre (14/24 za dva, 4/21 za tri), pa su na kraju poraženi od Crvene zvezde 76:56.

“Nije neka velika filozofija kako mora da se igra protiv Zvezde. Pričali smo poslije Hamburga o energetskom nivou i intenzitetu, ako ne budu na nivou da će da budu veliki problemi. Zvezda sa ovim ljudima na lopti, koji su svjetska klasa pravi lake poene. Nije lako sve to zaustaviti. Utakmicu smo otvorili mekano, bez pravog pristupa. Kada vam prvih desetak poena daju u jedan na jedan situacijama, onda utakmica ide u totalno drugom pravcu, u onom koji nismo željeli”, rekao je trener Budućnosti Vladimir Jovanović nakon meča.

Jovanović je rekao da je ovo maksimum ekipe, te da je većina igrača imala pravi pristup.

“U pojedinim situacijama je nedostajalo koncentracije, nismo nalazili prave načine da se kazni njihova pik en rol odbrana. Ne mogu da kažem da smo bili nestrpljivi, pokušali smo da nađemo bolja rješenja. Većini ne mogu da zamjerim na pristupu, izgleda da je ovo naš maksimum”, kazao je Jovanović.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: vijesti.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar