Joksimović: Bitna pobjeda, ekipa će da raste iz meča u meč

Crna Gora u nedjelju u Kolašinu igra protiv Portugala (17.30h)

Selektor odbojkaške reprezentacije Crne Gore Ivan Joksimović kazao je da je njegova ekipa u narednim mečevima igrati još bolje. “Crveni” su sinoć u Kolašinu bili ubjedljivi nad Luksemburgom 3:0 na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

“Iza nas je pet sedmica kvalitetnog rada. Pokušali smo to da pokažemo na najbolji mogući način u meču sa Luksemburžanima. Rezultat pokazuje da smo u tome uspjeli. Jako bitna pobjeda za nas. Tokom pripreme za Luksemburg, targetirali smo njihova dva najbolja igrača, korektora i primača. Uspjeli smo da ih zaustavimo”, kazao je Joksimović.

On je istakao da ekipa sada puna samopouzdanja čeka okršaj sa Portugalom u nedjelju.

“Moram da pohvalim svoje igrače jer su stvarno dali maksimum u ovom momentu. Fokus im je bio na visokom nivou. Diktirali smo ritam i nismo dozvolili rivalu da iskoristi svoje dobre strane. U nedjelju nas čeka bolji protivnik, veći izazov, a sigurno će i naš motiv biti veći. Nadam se još boljem izdanju i novom povoljnom epilogu. Uz ovakvu igru, a nadam se i bolju, sigurno gajimo ambicije da iznenadimo narednog protivnika. Ova ekipa će rasti i utakmice u utakmicu. Vjerujem da možemo do rezultata koji svi priželjkujemo”, rekao je Joksimović.

Izvor
RTCG

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button