Jedinstveni sportski događaj u Crnoj Gori: IDEA sponzor regionalne manifestacije „Football zajedno“

Vladan
Piše: Vladan 371 pregleda Dodaj komentar

U cilju promocije ravnopravnosti i nediskriminacije, a koristeći popularnost fudbala kao medija za interkulturalni dijalog, socijalnu inkluziju i podsticanje djevojčica i žena na aktivno učešće u tom sportu,  Crna Gora od 14. septembra biće domaćin jedinstvene sportske manifestacije u našoj zemlji „Football zajedno“.

Naime zahvaljujući turniru koji uz podršku kompanije IDEA organizuju Fudbalski klub „Zlatna lopta“ i Fudbalski savez Crne Gore (FSCG), čak 92 ekipe i oko 1.500 djece imaće priliku da, kroz najvažniju sporednu stvar na svijetu, pošalju poruku zajedništva, druženja i značaja zdravih stilova života.

Sponzor manifestacije „Football zajedno“ je IDEA koja je, kao društveno odgovorna kompanija, još jednom ukazala na neophodnost brige o mladima, stavljajući poseban akcenat na važnost fizičke aktivnosti i njen uticaj na pravilan rast i razvoj.

Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI, naglasila je da je podrška društveno odgovornim projektima jedan od njihovih prioriteta, te poručila da je svako ulaganje u dobrobit najmlađih sugrađana zapravo ulaganje u budućnost.

Djeca moraju biti naš prioritet, a da u kontinuitetu vodimo računa o njima pokazujemo upravo kroz podršku jednom ovakvom projektu koji nismo imali prilike često da viđamo u Crnoj Gori, a za koji zaista vjerujemo da će postati sportska tradicija“, kazala je Doderović.

Ona je navela da kompanija IDEA na taj način želi dodatno da podstakne mlade na bavljenje fizičkom aktivnošću, s obzirom na to da nam je savremeni način života nametnuo drugačije obrasce ponašanja.

Mišljenja smo, takođe, da je ovo idealna prilika da ne samo mlade, već i društvo u cjelini, podsjetimo kako na značaj zdravih stilova života tako i na ključne poruke koje promoviše ova sportska manifestacija – a to su značaj saradnje, nediskriminacije, socijalne inkluzije“, kazala je Doderović koja je zaključila da će kompanija IDEA kroz slične aktivnosti nastavidi da pruža podršku mladima, te da će im biti siguran partner na putu ka ostvarenju ciljeva i kvalitetnijem načinu života.

Fudbalski turnir „Football zajedno“ biće održan od 14 do 17. septembra na stadionu Fudbalskog saveza Crne Gore.

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar