Ječmenica: Pljevlja su nam uvijek srećna bila

Srednji bloker reprezentacije Ivan Ječmenica, rođeni Pljevljak, je i u ulozi “domaćina” u ovoj fazi priprema.

– Poslije dva mjeseca smo ponovo na okupu, u staroj bazi u Pljevljima. Nekako su nam Pljevlja uvijek srećna bila, pa se nadam da će biti i ovoga puta. Iako nije prošlo puno vremena, nekako smo se uželjeli jedni drugih. Sjajna atmosfera je vladala i tokom kvalifikacija, ka oi na prethodnom Evropskom prvenstvu. Sad smo iskusniji za jedno EP, znamo šta nas čeka, znamo šta ćemo da prođemo.

Pljevlja će biti baza prvog dijela priprema. Biće teško, radiće se uglavnom na kondiciji, i nadam se da ćemo se spremiti što bolje, da ćemo svi proći bez povreda i raditi maksimalno.

Naša reprezentacija če u Pljevljima ostati do 6. avgusta, a po povratku iz Pljevalja će sa radom nastaviti u glavnom gradu Crne Gore, u kompleksu hotela “Voco”.

Od 19. do 21. avgusta Crna Gora će igrati na turniru u Skoplju, a od 22. do 27. avgusta Bašićevi puleni imaće sparing treninge i utakmice sa poljskim Zavjerćeom, koji sa klupe vodi proslavljeni crnogorski trener Igor Kolaković, kome će u narednoj sezoni pomoćnik biti Srđan Popović (zbog toga će preskočiti ovu reprezentativnu akciju), njegov bivši dugogodišnji saradnik iz Budućnosti i francuskog Kana.

Izvor
Pobjeda

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button