Ivona Pavićević: Utakmica je bila preteška; Ivana Godeč: Ne mogu da opišem ovaj osjećaj

Vladan
Piše: Vladan 990 pregleda Dodaj komentar
Foto: RSCG

Ivona Pavićević je bila jedna od junakinja velike pobjede nad Rumunijom (35:34).

Lijevo krilo Budućnost Bemaxa nije realizovalo svoj prvi šut, ali jeste svih šest preostalih i sada sa saigračicama čeka samo da se ozvaniči plasman u polufinale.

„Osjećaj je nevjerovatan. Utakmica je bila preteška, ali smo se borile kao prave lavice.“, poručila je 26-godišnja Podgoričanka.

Meč je bio pun preokreta, u finišu je nekada sjajna kadetska generacija ’96. preuzela odgovornost i riješila meč.

„Bilo je preteško, do samog kraja je bilo neizvjesno. Neagu je nezaustavljiva, ali uspjele smo da u ključnim momentima damo bitne golove i odbranimo se“.

Ivona je pauzirala preko godinu zbog doping skandala u Koroni Brašov, a kažnjena je mnogo više od Rumunki, iako nije ni znala šta radi, već je samo vjerovala ljudima iz kluba. I priznaje da je zbog toga imala dodatni motiv.

„Imala sam dodatni motiv, s obzirom na to da zbog njih godinu nisam igrala rukomet. Ali, ne može da bude veći motiv od polufinala“.

U 2. poluvremenu je u odbrani odlično igrala Ivana Godeč, koja je i ukrala jednu loptu.

„Otkad smo se okupile, cilj nam je bio da idemo u Ljubljanu i igramo polufinale. Presrećne smo, osjećaj je nevjerovatan, ne mogu da ga opišem“, istakla je 21-godišnja pivotkinja.

Jedna od najmlađih reprezentativki je bila euforična.

„Da je utakmica trajala još 180 minuta, mogla sam da igram. Energija je bila predobra, baš sam prezadovoljna. Bilo je gusto, ali sam vjerovala u tim. Znala sam da ćemo da pobijedimo“.

KLJUČNE RIJEČI: ,
IZVOR: vijesti.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar