Ivona Pavićević ponovo sa prvim timom: ,,Gladna“ sam lopte

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 665 pregleda Dodaj komentar
Foto: A. Marković

Ivona Pavićević priključila se treninzima prvog tima poslije pauze od mjesec i po zbog povrede koljena. Posljednji meč odigrala je na EP kada je Crna Gora savladala Francusku i osvojila bronzanu medalju.

Lijevo krilo Budućnost Bemaksa odlično se osjeća, kao da nije pravila pauzu, trči, skače, šutira… Uspjela je da pogodi u sparing meču sa muškim klubom – Sutjeskom. Na putu je da se pridruži ekipi na gostovanju Esbjergru naredne sedmice u pretposljednjoj rundi grupne faze Lige šampiona.

– Kao da nijesam imala pauzu, lagano sam ušla u rad, zaboravila na povredu, ali moraću još malo, do ponedjeljka, da se pričuvam. Odlično se osjećam, kompletan period oporavka, od rada za fizioterapeutima do kondcionog trenera, protekao je na najbolji način. U ovom periodu imala sam priliku da se posvetim nekim stvarima za koje nijesam imala vremena.

Kaže da je nestrpljiva i ,,gladna“ lopte.

– Dobro je što nikakvih reakcija na koljenu nije bilo, posao je odlično obavljen i idemo dalje.

Pratila je izdanja saigračica, očekuje još bolju formu do dvomeča osmine finala LŠ u martu.

– Mlada smo ekipa, padovi su normalni, a sa većom rotacijom sigurno bi lakše bilo. Ali, borimo se, na pravom smo putu, a ohrabruje što smo odavno ostvarili cilj. Možda i možemo da napravimo još koji korak dalje i iznenadimo.

Prethodne sedmice Ivona je produžila saradnju na dvije sezone sa ,,plavima“. Nije imala dilemu.

– Posebne emocije osjećam prema klubu. I uvijek kada treba da prelomim, a imala sam i drugih ponuda, izbor bude lak. Vjerujem da ćemo se od naredne sezone i one tamo vratiti gdje nam je mjesto – poručila je Pavićević.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: Pobjeda
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar