Ivan Vuković napušta Hajduk i ide u Južnu Koreju

sport
Piše: sport 945 pregleda Dodaj komentar

1_vukovic_gigaDUGICrnogorski internacionalac Ivan Vuković napustio je splitski Hajduk, a danas ili sjutra će potpisati ugovor sa južnokorejskim Seongnamom, objavili su hrvatski mediji.

 

Vuković je već otputovao u Južnu Koreju, gdje čeka završetak posla.

 

– Još nijsmo finalizirali transfer, ali očekujemo da će se to dogoditi u ova dva dana – rekao je za inbdex.hr Marin Brbić, predsjednik Hajduka.

 

Popularni Giga je ishodovao sporazumni raskid ugovora koji je važio do sljedeće godine. Njegova plata od oko 15 hiljada eura mjesečno bila je prevelika za veoma loše fanansije Hajduka, koji je svog najboljeg igrača iz prošle sezone, kao i većinu bitnih igrača stavio u izlog. Trener ,,bilih“ Igor Tudor je Vukovića na početku nove sezone ostavio na klupi, ne želeći da uigrava igrače koji su na odlasku. Gigi se ta taktika nije nimalo svidjela, ostao je razočaran odnosom trenera i novog sportskog direktora Kevina Andersona. Prema pisanju hrvatskih mediji, bilo je i svađe, Vuković nije štedio Tudora na odlasku.

 

– U njihov odnos ne bih ulazio. Razumijem da je Vuković, kao i svaki igrač, bio nezadovoljan jer ne igra, ali zbog toga smo i raskid ugovora – rekao je Brbić, ne otkrivajući koliko će Hajduk zaraditi od prodaje Vukovića.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar