Ivan Bošković i Anka Ivanović CEV Supervizori Lige šampiona za sezonu 2017/2018

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 901 pregleda Dodaj komentar

Crnu Goru će, osim Jedinstva Bemax iz Bijelog Polja, u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju predstavljati i dva supervizora: Anka Ivanović i Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG.

CEV je odabrao 46 Supervizora iz 56 zemalja članica Evropske odbojkaške Konfederacije, koji će biti zaduženi za perfektnu organizaciju utakmica Lige šampiona za narednu sezonu.

Tom prilikom, CEV je u petak i subotu organizovao seminar Supervizora za Ligu šampiona, kojem su prisustvovali i naši supervizori, Anka Ivanović i Ivan Bošković.

Nakon što je predsjednik Komisije za Kupove Roman Stanislavov pozdravio prisutne Supervizore, članovi Komisije prezentirali su izmjene u takmičenjima za narednu sezonu i na čemu će CEV najviše zahtijevati tokom Lige šampiona.

Po završetku seminara, svi Supervizori će pogledati i finalnu utakmicu prvog evropskog prvenstva za pionirke, koje se igra u dvorani “Hristo Botev” u Sofiji, a u kojem će se za zlato boriti Italija i Rusija.

This slideshow requires JavaScript.

 

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar