Itana Grbić i zvanično u Ferencvarošu

Ognjen
Piše: Ognjen 269 pregleda Dodaj komentar
Foto: FRADI.HU

Crnogorska reprezentativka i doskorašnja rukometašica podgoričke Budućnosti Itana Grbić, danas je i zvanično predstavljena kao nova članica mađarskog Ferencvaroša.

“Zbog par nesrećnih povreda koje su pretrpjele naše rukometašice igrajući na OI u Tokiju, bili smo prinuđeni da brzo reagujemo. U ovom momentu teško je bilo naći igračicu koja će uspjeti da nadomjesti ono što smo izgubili ali smatram da smo u Itani Grbić našli pravo rešenje i da ćemo sa njom biti konkurentni u svim takmičenjima. O snazi našeg kluba dovoljno govori činjenica da je Itana uprkos interesovanju mnogih velikih klubova, izabrala baš “zeleni dres” kao svoju novu kuću. Takođe, ovdje zamišlja i vidi sebe u budućnosti”, kazao je sportski direktor FTC-a Gorog Zolt.

Nakon što je potpisala novi ugovor, Itana je takođe izašla pred kamere domaće medijske kuće Ferencvaroša.

“Bila sam ovdje mnogo puta, međutim uvijek kao protivnik mog sada novog kluba. Drago mi je što sam ovdje, čast mi je što me klub izabrao i što sam od danas dio FTC porodice. Ferencvaroš je jedna velika familija sa navijačima koje ima malo ko u evropskom rukometu”, kazala je sjajna crnogorska rukometašica.

Itana Grbić, zbog neizmirivanja jednog dijela obaveza iz ugovora iz prethodne sezone, raskinula je ugovor sa ŽRK Budućnost. Klub je brzo reagovao i našao zamjenu u vidu Matee Pletikosić.
U Ferencvarošu puno očekuju od njenog dolaska a sudeći po formi u kojoj se trenutno nalazi imaće šta i da vide u narednoj sezoni.

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar