Inter ponudio Romi: Jovetić i 50 miliona za Naingolana!

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 783 pregleda Dodaj komentar
FOTO: Savo Prelević

Na fudbalskom, kao i svakom drugom tržištu, sve je moguće. Česti su obrti, uslovljeni određenim događajima.

Grčki štoper Kostas Manolas je bio na korak od Zenita, ali je promijenio mišljenje, jer nije želio da mu se ugovor isplaćuje u rubljima (medijsko je objašnjenje zbog čega se nije pojavio na zakazanim ljekatskim pregledima, nakon što su Roma i Zenit postigli dogovor).

Gubitak planiranih 40 miliona eura (plus bonusi) od Zenita za Manolasa, mijenja planove Rome, kojoj je novac potreban zbog finansijskog bilansa i pojačanja, pa je biti potrebno naći novog kupca za Manolasa (interesuje se Čelsi) ili da se na tržište “izbaci” neki drugi veliki igrač.

Kako danas piše italinanski dnevni list Korijere dela sera, koristeći tu situaciju, Inter će krenuti u napad na Rađu Naingolana, koji je velika želja novog trenera Lućana Spaletija, koji je sa Belgijancem sarađivao skoro dvije sezone u Romi.

Milanski list navodi da je cijena za Naingolana 60 miliona eura, a da je Inter spreman da u ovaj transfer uključi i našeg Stevana Jovetića, za koga je Roma zainteresovana, i da uz njega Romi plati 50 miliona za dolazak veziste.

Zvanično, Sevilja još nije odustala od Jovetića, pored Rome i Olimpika iz Marseja se od prije nekoliko dana pominje i Sampdorija, ali se spisak ne završava tu.

Inter za slobodu crnogorskog reprezentativca traži 13 miliona…

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar