Igor Marković prvi produžio ugovor sa Lovćenom

sport
Piše: sport 765 pregleda Dodaj komentar

igor markovicDan nakon što se predstavio igračima i predočio im planove za narednu sezonu, novi predsjednik Lovćena Dragan Ražnatović je krenuo o razgovore o nastavku saradnje sa igračima koji su protekle sezone donijeli drugu uzastopnu duplu krunu i šesto mjesto u SEHA ligi.

 

Kao što je red, prvo je krenuo od kapitena i reprezentativca Igora Markovića, koji je odlučio da i naredne sezone ostane u matičnom klubu, iako je na kraju prošle sezone najavio da bi ove godine želio da se, konačno, oproba i u inostranstvu.

„Razmišljao sam o tome, ali ponude koje sam imao nijesu bile toliko vrijedne promjene kluba, a ja nisam od onih koji bi otišao vani reda radi, da bi se samo upisalo da sam to uradio. Sa 31 godinom na to sada gledam drugačije. Opet ću igrati SEHA ligu, slobodno mogu da kažem jednu od tri najjače lige u Evropi. Nadam se najboljem, nadam se da možemo napraviti dobru ekipu za SEHA ligu”, rekao je “Vijestima” reprezentativno lijevo krilo, zvanično najbolji rukometaš Crne Gore u 2010, 2011. i 2012. godini, koji osim trofeja sa Lovćenom ima i šampionsku titulu u dresu Budućnosti, osvojenu 2010. godine, prije povratka na Cetinje.

 

Ražnatović će danas obaviti razgovore i sa još nekim reprezentativcima Lovćena…

 

vijesti.me

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar