Hodžson: Nadam se da Crna Gora neće biti na visokom nivou

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 622 pregleda Dodaj komentar

roj hodzsonNa pres konferenciji pred meč Engleske i Crne Gore, selektor Engleza Roj Hodžson je poručio da je njegov tim siguran u odlazak na SP, ali i da se nada da mi nećemo biti na pravom nivou.
“Znam šta će oni pripremiti za sjutra veče, a znam i da ćete vidjeti sjajnu Englesku. Sa druge strane nadam se da oni neće biti na visokom nivou jer to će nam olakšati posao.” – kazao je na pres konferenciji Hodžson, koji se nada da Crna Gora neće rano povesti.

 

“Nadam se da ćemo naći pravi pristup meču, nikako ne bi valjalo da dozvolimo sebi da primimo gol jer to bi nevjerovatno zakomplikovalo situaciju. Potpuno sam siguran da će naš tim pronaći pravi balans između napada i odbrane i da ćemo na taj način im prirediti mnogo problema. Ipak mislim da ćemo imati težak zadatak da damo gol kao što je to bio slučaj prije mjesec u Ukrajini (0:0).”

 

Englezi su sigurni u plasman na SP, te da se neće ponoviti situacija iz 1993. kada nijesu izborili na SP koje se godinu kasnije igralo u SAD-u.

 

“Nikada nijesmo pričali o eventualnom neuspjehu u kvalifikacijama. Sigurni smo da smo dovoljno dobri da se kvalifikujemo na SP, i mislim da ćemo to uspjeti u posljednja dva meča na našem terenu.”

KLJUČNE RIJEČI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar