Gojkovićev spisak: Povratak Draška Brguljana

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 441 pregleda Dodaj komentar
Foto: Vuk Ilić

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković, objavio je spisak igrača koji će koji će 10. decembra otputovati u Utreht, na sedmodnevne pripreme sa selekcijom Holandije, čime će zvanično početi i pripreme za Evropsko prvenstvo, koje se od 4. do 16. januara 2024. održava u Hrvatskoj.

U nacionalni tim se nakon dvije godine i Olimpijskih igara u Tokiju vratio Draško Brguljan.

Poslije sedmodnevnih treninga u Utrehtu, reprezentacija Crne Gore će od 19. do 21. decembra, učestvovati na turniru “Četiri nacije” u Kaljariju, gdje će odigrati kontrolne mečeve protiv Italije, Francuske i Australije.

Tokom pripremnog perioda, planirano je da naša selekcija trenira i u Podgorici (25- 27. decembar), Kotoru (28- 30. decembar) i Herceg Novom (1. i 2. januar).

Crna Gora će u prvoj fazi Evropskog prvenstva igrati u Dubrovniku u grupi sa Francuskom (4. januar), Španijom (6. januar) i Hrvatskom (8. januar).

Na spisku su Dejan Lazović, Petar Tešanović, Darko Đurović, Draško Brguljan, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Kanstantin Averka, Aleksa Ukropina, Dušan Banićević, Đuro Radović, Dušan Matković, Aljoša Mačić, Martin Gardašević, Miroslav Perković, Vasilije Radović, Jovan Vujović, Marko Mršić i Danilo Radović.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar