Gojković: Velika pobjeda igrača, uprave kluba i navijača

Vladan
Piše: Vladan 15 pregleda Dodaj komentar
Foto: vlv.hu

Vaterpolisti Jadrana slavili su noćas protiv ekipe OSC Budapest sa 13:12  (2:3; 1:4; 5:3; 5:2), u drugoj polufinalnoj utakmici LEN Euro Cup-a i plasirali se u finale takmičenja.

Ekipa Vladimira Gojkovića bila je bolja od Mađara u prvoj polufinalnij utakmici (11:10). Finalne utakmice zakazane su za 30. mart i 13. april.

Trener vaterpolista Jadrana, Vladimir Gojković, kazao je nakon utakmice da moraju biti zadovoljni jer je ovo velika pobjeda igrača, Uprave kluba i navijača koji su ih noćas bodrili.

“Prije utakmice vjerovao sam da možemo pobjediti, a da ste me to pitali nakon druge četvrtine rekao bih da su šanse deset odsto. Čestitam mojim igračima na požrtvovanju, karakteru iako su mlađi i neiskusniji od protivnika. Čestitam i OSC -u na sjajnom dvomeču”, istakao je Gojković.

Noćas sjajni Dragan Drašković istakao je da su Jadranaši odigrali fantastičnu utakmicu.

“Ovo je veliki uspjeh za Herceg Novi i crnogorski vaterpolo. Ovo je utakmica sezone!”, jasan je Drašković.

Sjajni Đuro Radović čestitao je svojoj ekipi i kazao da ovakvom Jadranu niko ne može da parira, kada su svi na nivou.

Kapiten Marko Petković čestitao je svome Jadranu.

“Imali smo oscilacija i padova tokom utakmice, ali smo pokazali da možemo da okrenemo rezultat kao što je to noćas bilo. Svi zajedno kao jedan ostvarili smo ovo. Imamo peh sa bazenom u Herceg Novom, ali okrećemo se prvoj utakmici finala i pucamo na veliki trofej, poručio je Petković.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar