Galeb u srijedu dočekuje Herceg Novi

Teodora Čavić smatra da mogu da pruže veći otpor, Tatjana Bokan ne potcjenjuje Galeb...

Redakcija
Piše: Redakcija 190 pregleda Dodaj komentar
foto: Zvezdana Kujović

Nakon ubjedljivog poraza u gostima lideru ligaškog dijela, odbojkašice Galeb Liko Soho Group-a ugostiće Herceg Novi sa ciljem da pruže što bolju predstavu i naprave iznenađenje. Herceg Novi nije dao previše šansi ekipi Petra Kokovića, završio je premijerni meč finala rezultatom 3:0 (25:9, 25:19, 25:19) ali Galebice se uzdaju u prednost domaćeg parketa i veću energiju.

„Očekuje nas druga utakmica finalne serije, dočekujemo Herceg Novi na našem terenu. Mislim da možemo da pružimo veći otpor nego što je to bio slučaj u prvoj utakmici, nadamo se prednosti domaćeg terena i mnogo većoj borbi“ istakla je kapitenka branioca titule, Teodora Čavić.

Teodora Čavić, foto: Zvezdana Kujović

Niko do sada nije uspio da osvoji ni set protiv tima Milorada Krunića, a da su velike favoritkinje svjesne su i same Novljanke. Kapitenku, Tatjanu Bokan, posebno raduje igranje u rodnom gradu.

„Da smo favoriti toga su svi svjesni, i mi i protivnici i nećemo biti lažno skromni, jer smo tu ulogu favorita opravdavali iz meča u meč tokom utakmica koje su iza nas. Ali isto tako u meč ne ulazimo potcjenjivački. Maksimalno smo motivisane i skoncentrisane pred narednu utakmicu. Želimo da nastavimo u dosadašnjem ritmu. Meni je posebno drago što se ovaj meč igra u mom gradu i pred mojim Baranima. Poznato je da Bar ima odbojkašku tradiciju i sigurna sam da će publike biti na tribinama. Moja želja je da oba tima odigraju utakmicu dostojnu finala i da publici pružimo užitak“ kazala je Tatjana Bokan.

Tatjana Bokan, foto: Zvezdana Kujović

Utakmica u SC „Topolica“ zakazana je za srijedu, 19. april, od 16 sati. Obezbijeđen je televizijski prenos na RTCG2 i MNE sport televiziji. Treći meč, u Herceg Novom, igra se u subotu, 22. aprila.

Drugi meče finala plej-ofa EPCG Superlige za odbojkašice:

Galeb Liko Soho Group – Herceg Novi, srijeda, 19. april, 16h, SC „Topolica“

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar