Galeb i Luka Bar u finalu Kupa

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 287 pregleda Dodaj komentar

Finalisti Kupa Crne Gore za odbojkašice i ove godine biće barske ekipe Galeb Liko Soho Group i Luka Bar. Odbojkašice Galeba brane pehar osvojen prošle godine, a šampion Luka Bar pokušaće da gradskom rivalu preotme pehar…

Na drugoj strani, Akademija i Rudar su se časno oprostili u polufinalu – Akademija je u revanšu na svom terenu trijumfovala nad Galebom, ali nedovoljnom razlikom da izbori zlatni set, dok je Rudar u prvom susretu, na svom terenu namučio favorizovanu Luku Bar i u jednom trenutku bio bliži pobjedi u toj utakmici.

U revanšu polufinala, Akademija je u Tivtu savladala Galeb sa 3:2 (27:25, 14:25, 29:27, 18:25, 15:13), ali kako je aktuelni osvajač Kupa slavio maksimalnu pobjedu u prvom meču (3:0), Baranke su izborile plasman u finale. U pobjedničkom sastavu Anastasija Anđelić je osvojila 17 poena, Anja Popović i Kristina Božović po 15, a Viktorija Đukić i Aleksandra Davidović po sedam. Andrea Laković i Megan Fergus su upisale po 21 poen, Teodora Čavić osam, a Marija Bojić sedam poena za Galeb Liko Soho Group.

Luka Bar je u revanšu imala neuporedivo lakši posao nego u prvom susretu u Pljevljima i trijumfovala protiv Rudara sa 3:0 (25:14, 25:18, 25:20). U domaćem sastavu kapitenka Dušanka Petrović je osvojila 16 poena, Iva Pepđonović 11, a Tamara Vukoslavčević i Mia Ražnatović po devet. Kod Rudara, opet je najviše poena upisala Majda Čakar – 14, dok je Tamara Vučetić dodala sedam.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar