Galeb Liko Soho Group gostuje Slidrehtu

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 391 pregleda Dodaj komentar

Odbojkašice Galeb Liko Soho Group-a nakon 11 godina vraćaju se na evropsku scenu, svoju šansu oprobaće u CEV Čelendž kupu 2023.

Ekipa trenera Petra Kokovića u 1. kolu Čelendž kupa sastaje se sa holandskim Slidrehtom. Prva utakmica je na programu u srijedu, 23. novembra sa početkom od 19:30 časova u Holandiji.

“Posle 11 godina očekuju nas utakmice na evropskoj sceni. Jako mi je drago što ćemo kao klub sticati nova iskustva u evropskim mečevima i to nam je primarni cilj. Od dvomeča očekujem da pruzimo maksimum pa ćemo vidjeti za koliko je to dovoljno. U Holandiju nas čeka ekipa koja je prva na tabeli holandskog prvenstva i koja pruža odlične igre od starta sezone. Analizirali smo neke njihove utakmice i vidjeli da se radi o jako dobrom protivniku, ali isto tako nećemo ići tamo sa bijelom zastavicom već ćemo probati da iskoristimo sve šanse koje nam se pruže. Ono što mi je najbitnije u ovom momentu jeste da smo svi zdravi i da u jednoj odličnoj atmosferi dočekujemo nove izazove u Evropi”, kazao je Petar Koković.

Prvi nastup u evropskom takmičenu crveno-bijele imale su u sezoni 2010/2011, takođe u Čelendž kupu.

Revanš utakmica odigraće se 30. novembra u Sportkom centru “Topolica” u Baru (18h).

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar