G-unit slavio i u Golubovcima!

U petak veče, 30. jula,  završen je i treći 3×3 Montenegro turnir u sezoni 2021. Pobjednici turnira u Mojanovićima, u organizaciji Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci, je ekipa G-unit iz Bara.

 

Na turniru je učestovalo 14 ekipa, od čega su četiri svoj put u glavni žrijeb tražile kroz kvalifikacije. Grafomatex je iznenadio favorizovani Tristar Nikšić, a ekipa Limun je bila bolja od Vukova iz Zete.

 

Igrači Limuna, Vladan Kaluđerović, Radule Raspopović, Vladimir Kljajić i Luka Poje, su nakon kvalifikacija nastavili u dobrom ritmu i u grupi priredili pravu senzaciju – savladali su šampione iz Bijelog Polja, G-unit, rezultatom 13:11, što je za Barane značilo da će za protivnike u četvrtfinalu, imati Dangerous.

 

U reprizi finala iz prvog 3×3 Montenegro turnira, Dangerous mnogo bolje ulazi u meč. U jednom trenutku je bilo i 17:11, a onda Barani prave nevjerovatnu seriju od 8 poena zaredom. Nakon koša Cebalovića se ušlo u produžetke, a Mako Mijović šutem sa poludistance donosi pobjedu svojoj ekipi.

 

U ostalim četvrtfinalima, Podgorica je pobijedila Red Cross Cetinje, Shaolin ekipu NLO, a Limun je u duelu domaćih timova, bio bolji od AS Fitness-a.

 

Nakon ubjedljive pobjede G-unit-a, u drugom polufinalu je publika gledala pravu dramu. Na kraju pobjeda Shaolin-a košem bivšeg juniorskog 3×3 reprezentativca, Ibrahima Cenovića, u produžecima.

 

U barskom finalu, bolji je bio stariji i iskusniji tim G-unit, kojem je to druga 3×3 titula zaredom.

 

 

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button