FSCG: Iznenađeni smo, obratićemo se Fifi i Uefi, na vrijeme smo uložili žalbu na rješenje koje smatramo nezakonitim

Fudbalski savez Crne Gore reagovao na odluku Inspekcije za sport Uprave za inspekcijske poslove da privremeno zabrani održavanje Izborne skupštine, koja je zakazana za 30. jun.

“FSCG je, najblaže rečeno, iznenađen načinom na koji je Inspekcija za sport informisala javnost, a samim tim i Fudbalski savez, o donošenju upravnog akta kojim se privremeno zabranjuje održavanje Skupštine zakazane za 30.06.2021. godine.

Ovaj način informisanja, putem društvenih mreža, posebno začuđuje jer je Fudbalski savez Crne Gore već uložio dozvoljena pravna sredstva u zakonom definisanim rokovima na rješenje koje smatra nezakonitim.

Fudbalski savez Crne Gore će se sjutra (subota) obratiti javnosti, nadležnim institucijama, kao i Svjetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA) i Evropskoj fudbalskoj asocijaciji (UEFA) sa detaljnim informacijama vezanim za kompletan slučaj”, naveo je FSCG.

“Inspekcija za sport je donijela Rješenje kojim je privremeno zabranila FSCG da 30. juna 2021. godine održi sjednicu Izborne skupštine Fudbalskog saveza Crne Gore, za mandatni period 2021/2025, iz razloga što isti nije održao sjednicu klubova FSCG – Sjever Crne Gore”, objavljeno je juče na Tviter nalogu Uprave za inspekcijske poslove.

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button