Fiorentina ne popušta oko Jovetića, sada se pominje i Inter

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 770 pregleda Dodaj komentar

Stevan-Jovetic_7Fiorentina ipak neće popustiti – ako Juventus želi da dovede Stevana Jovetića moraće da plati kompletno obeštećenje, 30 miliona eura, bez uključivanja nekog od svojih prvotimaca u transfer.

 

Takav je odgovor na kraju dobio Jovetićev agent Falji Ramadani poslije razgovora sa izvršnim direktorom Viole Mariom Konjinijem oko mogućnosti da Juventus u transfer pored novca uključi Luku Maronea i Fabija Kvaljarelu.

 

Iako Jovetić nije krio želju da ostane u Italiji, ni iz Fiorentine se ne libe da istaknu kako bi ga radije prodali Arsenalu, Čelsiju ili nekom drugom evropskom gigantu, mada se na Apeninima kao mogući novi kandidat sada pominje Inter.

 

Naime, kako navodi Il Sole 24 Ore,  ako Masimo Morati odluči da dio vlasništva nad klubom proda indonežanskom investitoru Eriku Tohiru, “nero-azuri” bi automatski raspolagali sa 100 miliona eura za ulazak u trku za pojačanjima.

 

Ali kako Tohir želi većinski paket, a Morati razmišlja o prodaji samo 40 odsto, te kako 30 miliona prevazilazi budžet Juventusa opredijeljen za ovaj transfer, saga o Jovetiću mogla bi se produbiti ili ga jednostavno ponovo približiti londonskim premijerligašima, i to kada se činilo da nije bio bliži Torinu i dresu italijanskog šampiona…

 

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar