FINA odbila zahtjev VPSCG za dodatni kontigent karata!

sport
Piše: sport 635 pregleda Dodaj komentar

VPSCGlogo1Vaterpolo i plivački savez Crne Gore je od trenutka kada je postalo jasno da će reprezentacija igrati u finalu Svjetskog prvenstva uradio sve da omogući što većem broju ljubitelja vaterpola i reprezentacije da prisustvuju meču za zlatnu medalju.

 

Međutim, od organizatora smo dobili odgovor da karata u prodaji nema, da su sve za posljednji dan takmičenja rasprodate danima unazad.

 

Pregovarali smo i sa najvišim predstavnicima FINA koji su razumjeli naš zahtjev i veliko interesovanje simpatizera vaterpola u našoj zemlji, ali i dobili odgovor da ne žele da odobre dodatne zahtjeve za karte.

 

Iz FINA su nas takođe upoznali sa činjenicom da su karte za finale Svjetskog prvenstva rasprodate.

 

Tokom jučerašnjeg dana u sklopu svih naših aktivnosti i razgovora sa organizatorima prevoza navijača u Barselonu smo davali upozorenja da postoji rizik za obezbjeđenje karata, te da u tom smislu ne možemo definitivno potvrditi da se može obezbijediti ulazak na bazen.

 

VPSCG žali što nije u mogućnosti da izađe u susret svim navijačima koji bi željeli da pruže podršku našim vaterpolistima u Barseloni, stoji na zvaničnom sajtu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar